Cerita bogel datin malaysia

Mereka nampak amat mesra sebab aku nampak India ni memegang tangan Milah sambil makan duduk bertentangan. Aku paksakan diri untuk mengintip duduk di kerusi berhampiran tandas yang setentang kearah mereka. Selang 3 hari berkerja aku makan di gerai Makcik Som.

Tak lama kemudian aku lihat mereka nak keluar dan aku sengaja mahu nampakkan diriku pada Milah lalu aku pun berjalan kearah mereka.

Aku sering terbayang bertapa indahnya jika aku dapat mengenali Milah lebih dekat dan bermesra dengan nya. Satu hari pada hari cuti Ahad aku terserempak dengan Milah sedang minum dengan seorang lelaki India direstoran KFC di Atrium. Milah ambil card aku dan cakap terima kasih dan berlalu dari situ. Tak mungkin suami dia jika tidak tentu dia kenalkan kau kepadanya. Aku tanya ""siapa suami dia Makcik Som, bermisai macam India tapi putih ya? Aku yakin aku dapat memujuk Milah dan akan dapat main pantat dia malam ni atau paling tidak memeluk dan mencium dia.""Ok, Milah please terus terang dengan Mat ok! admin rasa macam cerita ini ada sambungan nya..hantar lagi sambungan bahagian 2Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Lelaki India ni cerah kulitnya tetapi tak mungkin suaminya kataku dalam hati. Aku syak tentu Milah ni curang dan India itu kekasihnya.

Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make...

I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini.

Aku akan menceritakan pengalaman tak terlupakanku waktu SMU dulu.

Last modified 04-Jul-2015 02:19